ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Cinc milions separen a Leite del València

Per Pablo Marquez · 07 Agost, 2020

El València té present la incorporació de Diogo Leite des de fa uns mesos. El central portugués, representat per Jorge Mendes, agrada a Meriton Holdings i volen que forme part de la plantilla del València la pròxima temporada.

Les negociacions amb el Porto van per bon camí. No obstant això, segons ha informat el diari portugués Record, cinc milions separen a Diogo Leite del València. De moment l’equip de la Capital del Túria ha oferit quinze milions d’euros pel central. Mentrestant, el Porto vol vint milions d’euros.

Tot fa indicar que les negociacions arribaran a bon port i Diogo Leite serà nou jugador del València, ja que eixos cinc milions poden fixar-se en forma d’objectius.

UNA APOSTA DE FUTUR

El jove central portugués ha disputat esta temporada un total de nou partits amb el primer equip del Porto. Eixa és la seua experiència al màxim nivell. En Portugal parlen meravelles d’un central amb molt futur, però al qual li falta molta experiència encara al màxim nivell. Si el traspàs es fa oficial per vint milions, el València fitxaria a Leite per unes xifres properes a les quals va vendre a Ferran Torres al Manchester City. A més, el fixatge de Leite podria parar la projecció d’Hugo Guillamon que ja ha renovat amb el club.