ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cillessen vol ser titular el divendres

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2021

Jasper Cillessen està preparat per al primer partit de Lliga i vol ser titular contra el Getafe. Segons informa Superdeporte, el porter holandés ja ha deixat arrere les seues molèsties i té al cap realitzar una gran temporada al València CF després de dos campanyes molt irregulars i marcades per les seues contínues lesions.

Després de quedar-se fora de l’Eurocopa pel Coronavirus, Cillessen va estar treballant tot l’estiu per a arribar a la Ciutat Esportiva de Paterna amb un estat físic idoni. Sabia que aquesta anava a ser la seua temporada i que Bordalás apostava fermament per ell. De fet, ha sigut l’únic estiu des que juga al València CF en el qual des d’un principi el club sabia que l’holandés es quedava sens dubte, malgrat el seu alt cost en el límit salarial. La idea del València CF és que Jasper Cillessen realitze una gran temporada per a tindre ofertes suculentes per ell.

No obstant això, Bordalás s’ha trobat amb un “problema” en la porteria. Tenia molt clar que Cillessen era el seu porter titular, però la pretemporada de Giorgi Mamardashvili ha posat en dubte totes les seues afirmacions. El georgià ha mostrat una seguretat i un lideratge sorprenent per la seua joventut i poca experiència. A això cal afegir-li el gran salt entre jugar a Geòrgia o fer-ho a Espanya. Per això, ja no és tan evident que l’holandés vaja a ser una peça clau per a Bordalás, que haurà de decidir aquest divendres si apostar per donar-li continuïtat al georgià o premiar l’esforç de Cillessen de voler tornar com més prompte millor.

Només 90 minuts en aquesta pretemporada

Cillessen part en un gran desavantatge, ja que només ha disputat un partit de pretemporada: el primer d’ells contra el Vila-real. Des d’aquell partit, l’holandés es va lesionar (el club no va proporcionar un comunicat mèdic) i ni tan sols ha estat convocat en cap dels amistosos disputats fins hui. Excepte sorpresa, el titular el divendres serà Mamardashvili, que a més és molt del gust de Bordalás. Això sí, Cillessen ja toca la porta.