ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cillessen treballa amb la resta de porters

Per Miguel Castells · 15 Abril, 2021

L’entrenament de hui ha comportat una notícia molt positiva per al València. Tot i que al començament de la sessió ha treballat en solitari, segons Deportes Cope Valencia, la segona part Jasper Cillessen s’ha entrenat amb la resta de porters a les ordres d’Ochotorena, i per tant s’entén que podria tornar a jugar en breu.

Lesió amb Holanda

El porter holandés es va lesionar amb la seua selecció, un fet que va provocar la tornada a la titularitat de Jaume Doménech. El porter d’Almenara no va estar molt encertat als dos partits que va jugar, i per este motiu la impressió del valencianisme és que una vegada Cillessen torne a estar disponible serà el porter titular.

Culpable de la ratxa a Mestalla

Amb ell el València sumà una ratxa molt positiva a Mestalla. Jasper va ser capaç de transmetre tranquil.litat a una defensa que quan jugava de local no estava rebent moltes ocasions. El partit davant el Celta va aconseguir deixar la porteria a 0 i el Vila-real tan sols va poder superar-lo amb un gol de penal.

El valencianisme s’il.lusiona

Així, el valencianisme pot tornar a il.lusionar-se amb la tornada als terrenys de joc de Jasper Cillessen. Un porter que a Barcelona ja va demostrar que era molt vàlid, i que a València, tot i que les lesions no li estan respectant, també ha demostrat esta temporada que és un porter de primer nivell, i per tant l’equip el necessita.