La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen també s’acomiada de l’afició amb este missatge
,

Cillessen també s’acomiada de l’afició amb este missatge

COMPARTIR

Cillessen també s’ha acomiadat de l’afició uns minuts després que Guedes. El seu missatge tampoc ha sigut molt extens, però sí més llarg que el de Guedes.

El València ha arribat a un acord amb el NEC Nimega per a la venda de Jasper Cillessen. D’esta forma, el porter holandés torna al seu país i abandona el València, equip en el qual ha perdut la titularitat i on no ha pogut tindre continuïtat per les lesions. 

Per la seua part, com Cillessen no ha tingut protagonisme en les últimes temporades, el València ha ingressat una xifra propera a un milió d’euros. No obstant això, el més important per al club era rebaixar el Fair Play Financer, ja que el porter holandés era el jugador que més espai ocupava. 

L’operació Neto – Cillessen

Cillessen va arribar en estiu de 2019 en una operació d’intercanvi amb Neto. A llarg termini, esta operació ha sigut molt perjudicial per al València, ja que Cillessen va arribar per un elevat preu i la seua amortització més el salari l’han costat al València molts diners per temporada. 

Comunicat oficial

Este ha sigut el comunicat oficial del club:

El València CF i el NEC Nijmegen han aconseguit un acord per al traspàs de Jasper Cillessen al club neerlandés.

Jasper Cillessen va arribar al València CF en 2019 i ha disputat 67 partits entre totes les competicions. Va debutar com a valencianista a l’agost de 2019 davant la Reial Societat i va aconseguir els 50 partits com a blanquinegre al desembre de 2021 enfront del RC Celta.

Acomiadament de Cillessen