La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cillessen – Neto: la pitjor operació de Mateu Alemany
,

Cillessen – Neto: la pitjor operació de Mateu Alemany

COMPARTIR

Els directors esportius són una peça clau per a formar un equip competitiu. La immensa majoria dels conjunts saben que constantment poden perdre als seus millors futbolistes, i és per això que és molt rellevant tindre informes d’altres jugadors que puguen substituir als que ixen per un preu adequat al club en qüestió.

A València gaudirem d’esta pràctica amb Mateu Alemany, però com totes les persones del món, ell també s’equivoca, tot i que la seua pitjor operació té una intrahistòria curiosa amb Marcelino com a protagonista.

Mala relació amb Neto

A l’últim any de Marcelino com a entrenador del València, l’asturià i Neto van tindre una mala relació a final de temporada. D’esta manera, segons Héctor Gómez, “Marce” va optar per vendre al brasiler i cercar al mercat un porter que també li donara garanties, ja que el rendiment de Neto durant ixos dos anys havia sigut espectacular.

Quadrar el Fair Play

Així, el València trobà en Jasper Cillessen l’oportunitat de desfer-se de Neto i quadrar els comptes. El Barça, que en ixe moment ja tenia deutes seriosos, acceptà un intercanvi en el qual les dos operacions costaven 35 milions d’euros, però com per a les dos parts era la mateixa quantitat de diners no comptava en les pèrdues.

No obstant això, durant quatre anys tindre a Cillessen a la plantilla implicava una despesa de 8,75 milions, de la mateixa manera que per al Barça també era així amb Neto. L’holandés, tot i que sempre donà bon rendiment, mai va tindre la continuïtat que esperava per les contínues lesions i ara ha abandonat el club che sense Marcelino ni Mateu, els dos protagonistes de la seua arribada.