ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cillessen i Gameiro tornen amb el grup

Per Pablo Marquez · 17 Septembre, 2020

El València CF s’ha entrenat en el dia de hui en la Ciutat Esportiva de Paterna amb la mirada posada en el partit del dissabte que enfrontarà a l’equip valencià davant el Celta de Vigo.

L’entrenament de hui ha mostrat cares de jugadors que no han participat en les últimes sessions. Kevin Gameiro, Jasper Cillessen i Jason Remeseiro han tornat amb el grup i ja han superat les seues lesions.

JAVI GRACIA RECUPERA EFECTIUS

Pel que respecta al porter holandés, Jasper Cillessen havia tornat lesionat de l’atur de seleccions. El porter està en la rampa d’eixida i la lesió havia complicat molt els plans del València. Haurem d’esperar per a veure si el futur de Cillessen està en Mestalla.

Un altre futbolista amb el qual s’ha especulat la seua eixida ha sigut Kevin Gameiro. El davanter francés es va lesionar durant la primera setmana d’entrenaments i s’ha pogut reincorporar en el dia de hui. El desig del jugador i de Javi Gracia és la continuïtat en el València. No obstant això, Meriton Holdings vol vendre al futbolista, perquè el seu salari és molt elevat.

El jugador que també s’ha recuperat ha sigut Jason Remeseiro. El migcampista gallec és una de les cares noves d’esta temporada, després de la seua cessió al Getafe. Jason té moltíssimes ganes de convéncer a Javi Gracia i tindre un paper important esta temporada.

ELS JUGADORS LESIONATS

Per últim, els jugadors que no s’han entrenat han sigut Eliaquim Mangala i Carlos Soler. Els dos jugadors estan intentant recuperar-se tan prompte com es puga de les seues lesions i tornar amb més força.