ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Christian Oliva està de camí a València

Per Pablo Marquez · 01 Febrer, 2021

L’acord entre Christian Oliva i el València CF és total. Només falta l’oficialitat perquè Oliva siga el tercer fitxatge del València en este mercat d’hivern.

De fet, segons ha informat el diari italià, Calcio Casteddu, Christian Oliva ha pujat a un avió a primera hora del matí de Cerdenya a Roma. Una vegada ha arribat a la Capital italiana, Christian Oliva ha marxat cap a València, on jugarà en qualitat de cedit fins a final de temporada.

Després de les incorporacions de Patrick Cutrone i Ferro, Oliva arriba amb la finalitat d’ajudar a l’equip i donar més opcions a Javi Gracia a l’hora d’alinear futbolistes. L’operació Oliva va ser ràpida. En una primera instància, el jugador uruguaià tenia un acord amb l’Eibar. No obstant això, quan el futbolista es va assabentar de l’interés del València no ho va pensar i va decidir fitxar per l’equip de la Capital del Túria.

Oliva rotarà amb Carlos Soler i Uros Racic en el migcamp. El futbolista uruguaià de vint-i-quatre anys no ha tingut molta sort durant la seua estança en Itàlia, però vol tornar a ser eixe jugador que va meravellar en Uruguai. De moment, el futbolista està de camí a València per a superar el reconeixement mèdic i així, oficialitzar el seu fitxatge.

Una vegada siga oficial, Christian Oliva haurà de superar dos proves PCR negatives per a poder incorporar-se al treball amb la resta dels seus companys. La idea del migcampista és estar disponible tan prompte com siga possible i intentar augmentar la competència en el migcamp.