+  PRIMER EQUIP  

Cheryshev s’apunta al derbi

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2016

El VCF es prepara únicament centrat per a la disputa del derbi de la Comunitat Valenciana davant un Vila-real que desafortunadament viu pendent de traure un bitllet per a la Final de Basilea de l’Europa League amb la disputa de les semifinals de la competició europea davant el Liverpool.

Centrats en duel lliguer de diumenge en Mestalla a les 20:30h, Pako Ayestarán podrà comptat per fi amb la qualitat de Denis Cheryshev, jugador amb passat groguet. El rus, ja ha deixat darrere el problemes muscular i les molèsties que fins fa uns dies el tenien apartat del treball en grup i si Ayestarán així ho considera podrà ser un dels onze que diumenge isquen per disputar els 3 punts davant un submarí groguet pendent de certificar, una volta per totes, la plaça Champions com a quart classificat.

Qui, sense ser un esglai massa gros, va tindre que absentar-se de la sessió matina d’ahir va ser Diego Alves, unes molèsties al seu muscle van fer que el meta brasiler guardara repòs. Tant els tècnics com els servicis mèdics blanquinegres saben que no hi ha cap risc de baixa de cara a la jornada del cap de setmana. Rodrigo Moreno també va tindre que finalitzar abans que la resta de grup el treball d’ahir per un colp al turmell que va deixar dolorit al davanter hispà-brasiler. La seua presencia tampoc perilla.