ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cheryshev podria arribar al partit davant el Betis

Per Pablo Marquez · 30 Septembre, 2020

El València s’enfrontarà el pròxim dissabte al Reial Betis en l’estadi de Mestalla a les nou de la nit. Després de la victòria d’ahir, l’equip valencià espera continuar amb les bones sensacions i sumar tres punts més.

Per a aconseguir això, Javi Gracia espera recuperar efectius per a poder donar descans a futbolistes que han jugat tots els partits. Segons ha informat el periodista Rafa Villarejo, Denis Cheryshev podria arribar al partit davant el Reial Betis.

El migcampista rus està lesionat, però espera poder recuperar-se a temps per al partit i, així, poder disputar uns minuts abans de l’atur de seleccions.

CARLOS SOLER TÉ MÉS COMPLICAT ARRIBAR

Carlos Soler encara no s’ha recuperat del trencament fibril·lar que va sofrir. El migcampista valencià ha estat entrenant les últimes sessions amb els seus companys.

Soler està intentant tornar als terrenys de joc tan prompte com siga possible. No obstant això, Javi Gracia i el seu cos tècnic tenen clar que no forçaran a Carlos Soler i si hi ha un risc de lesió, el futbolista del València no entrarà en la convocatòria.

Una convocatòria a la qual té complicat arribar. Segons ha informat Rafa Villarejo, Carlos Soler s’està provant, però té més complicat que Cheryshev arribar al partit davant el Betis. Probablement Soler haurà de veure el partit des de la grada i s’incorporarà a l’equip després de l’atur de seleccions.