ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Cheryshev: “Hem de seguir en aquesta línia perquè és la bona”

Per Gerard Gálvez · 28 Juliol, 2021

Denis Cheryshev, una de les notícies positives d’aquesta pretemporada, ha parlat en els micròfons de VCFMedia, on ha fet un balanç del que porten disputat, de les sensacions amb el nou entrenador i de les seues actuacions, on ha sigut una de les sorpreses positives.

Sensacions del segon stage de pretemporada

Afrontem aquest període amb molta faena, amb il·lusió, amb ganes que comence la temporada i veure’ns amb l’afició que la trobem a faltar.

Entrenaments durs i exigents

Ara és necessari establir les bases físiques per a tindre forces al llarg de la temporada i ho estem fent, l’equip està treballant molt bé i disputant partits. Hi ha coses a millorar, però hem de seguir en aquesta línia perquè és la bona.

Nou test davant el Saragossa

Està clar que són partits de preparació, però per a nosaltres, ens ho diu el míster, tots els partits han de ser importants ja no sols per a posar-nos bé físicament, també per a guanyar cada enfrontament i aquest és el nostre objectiu, guanyar sempre.

Ple de victòries amb remuntades incloses

El partit contra el Vila-real se’ns va posar costa amunt amb aquells dos gols, després vam ser capaços de continuar barallant i remuntar i l’altre dia contra el Cartagena l’equip es va sobreposar al gol que ens van marcar i és una bona manera de reposar-te dels errors, però és millor no cometre’ls i evitar encaixar aqueixos gols que al final si tot es posa costa amunt és més complicat i hem de fer el treball abans bé.

Peticions de Bordalás en pretemporada

Ens demana molta intensitat, pressionar al rival, no deixar-li respirar en cap moment i el que ens transmet el míster és que hem d’eixir sempre a mossegar i a guanyar. Hem de ser guanyadors, és igual contra qui juguem, hem d’eixir sempre a guanyar.

L’estrena de lliga

Encara ens queden diversos partits de pretemporada per a preparar-nos, per a entendre bé el que ens demana el mister i el partit del Getafe ja no està tan lluny. Hem d’intentar assimilar tots els conceptes ràpids i amb moltíssima il·lusió i moltíssimes ganes d’afrontar aquesta temporada.

Sensacions personals

La veritat que em trobe bé, fent gols i donant assistències, estic content i serveix per a preparar-nos per a la temporada que és l’important i vull seguir en aquesta línia, el míster m’està donant confiança i estic agraït. Tot el que servisca per a ajudar a l’equip, benvingut siga que això és l’important.