ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cheryshev és l’única baixa i Diakhaby apunta a la titularitat

Per Miguel Castells · 26 Febrer, 2021

El València s’ha exercitat hui a Paterna en l’últim entrenament abans d’enfrontar-se davant el Getafe, demà a les 21h al Coliseum Alfonso Pérez. El conjunt de Javi Gracia ha assajat durant la setmana l’eixida de baló per superar la pressió de l’equip de Bordalás, i ho ha fet amb tots els futbolistes excepte un: Denis Cheryshev.

Diakhaby apunta a la titularitat

Segons Deportes Cope Valencia, l’extrem rus és l’única baixa del conjunt blanquinegre, ja que Diakhaby s’ha entrenat durant tota la setmana amb normalitat i apunta a la titularitat, ja que el Getafe és un equip físic i amb un joc aeri poderós, per tant el francés va a ser clau en estes situacions del partit.

Piccini s’entrena amb el grup

D’altra banda, Cristiano Piccini ha aconseguit entrenar-se amb el grup, i ja està propera la seua plena disponibilitat per a Javi Gracia, encara que el seu debut no fa la impressió que vaja a ser prompte, ja que li falta moltíssim ritme de competició. Cheryshev, per la seua part, ha sigut l’únic que ha treballat en solitari.

Així, Javi Gracia afrontarà el partit de demà amb quasi totes les peces disponibles. Ha pogut entrenar amb els seus teòrics titulars durant tota la setmana, i per tant l’equip haurà d’aplegar amb les idees molt clares i molt ben treballat, ja que és l’única manera de guanyar a un equip entrenat per José Bordalás.