ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cheryshev continua sense entrenar-se i Piccini torna amb el grup

Per Miguel Castells · 08 Març, 2021

El València s’ha exercitat hui a Paterna amb la mirada al derbi d’este divendres. El conjunt blanquinegre té l’oportunitat d’avançar al Llevant a la classificació i sumar dos victòries consecutives a la Lliga, un fet que no ocorre des de fa més d’un any natural. Per a això, segons Onda Deportiva, Javi Gracia té ara mateix a tots els futbolistes a la seua disposició excepte un: Denis Cheryshev.

Cheryshev és una incògnita

La lesió de l’extrem rus és una incògnita absoluta. L’entrenador del València ha afirmat que és positiu amb la seua recuperació i que tornarà prompte, però el fet que al club ningú es pronuncie sobre les lesions fa més complicat informar al respecte. El gol de Guedes davant el Vila-real atorga certa tranquil.litat en esta posició.

Piccini torna amb el grup

D’altra banda, Cristiano Piccini ha tornat a entrenar amb el grup. L’italià havia començat a entrar en dinàmica d’entrenament, però la setmana passada va haver de parar per unes molèsties que ja no existeixen. Piccini arribà a València a gener i encara està esperant el seu redebut amb la samarreta blanquinegra.

Les quatre baixes per sanció

Així, Javi Gracia tornarà a comptar amb moltíssimes variants per al partit del Ciutat pel que fa a les lesions, no obstant això, les quatre baixes per sanció debiliten l’onze inicial. Racic, Soler, Maxi Gómez i Gayà no aniran ni convocats, i serà un partit per a veure què pot oferir la segona unitat del València, que fins ara no havia tingut molt protagonisme a la Lliga.