+  ACTUALITAT  

El Chelsea i el Manchester s’uneixen a la lluita per Feghouli

Per Cristian Año · 16 Novembre, 2015

Passen els dies, i el València continua sense oferir la renovació a la seua perla algeriana, Soso Feghouli. L’interior dret, qui arribava a València el 2010, acaba contracte amb el club el 30 de juny de 2016.

Al jugador de 25 anys, li han sorgit diversos pretendents de diferents lligues, on podem trobar al Tottenham, Liverpool, PSG, Inter, Roma i Fenerbahçe. A tots aquests s’han sumat dos equips anglesos més, Chelsea i Manchester United. El 8 blanquinegre ha sigut decisiu en alguns partits d’aquesta temporada, sobretot en Lliga de Campions, cosa que ha provocat un seguiment d’aquests equips.

El desig de Feghouli sembla ser el de quedar-se a València, on està molt còmode i content, i on a més a més, és un dels jugadors més volguts per l’afició de Mestalla. Altre punt a favor, és que el jugador no considera que aquests equips i les seues lligues, siguen superior al València i la Lliga BBVA.

Mentrestant, jugador i representants, esperen una reunió amb la directiva del club per a parlar sobre aquest assumpte. Tal vegada, amb la visita de Nuno a Singapur, la decisió està presa. Sols falta esperar, però s’arrima el final i el futur és incert.