ACTUALITAT  

César Tárrega: De tornada a casa després d’una destacada temporada en el Reial Valladolid

Per Mauro Pérez · 05 Juny, 2024

El defensor César Tárrega està llest per a tornar al València CF després de concloure la seua cessió en el Reial Valladolid. La notícia del retorn del jugador ha sigut rebuda amb entusiasme tant pel València com pels seguidors del Pucela, els qui han reconegut la seua valuosa aportació durant el seu temps en el club blanquivioleta.

Tárrega, originari d’Aldaia, torna al seu club d’origen renovat i amb l’expectativa de formar part del primer equip fins a 2028, gràcies a una renovació automàtica com a resultat d’haver complit amb èxit els objectius de la seua cessió. La seua destacada actuació en el Reial Valladolid, on ha sigut fonamental en la cerca de l’anhelat ascens, ha assegurat el seu lloc en l’elit del futbol espanyol.

En una emotiva carta compartida en les seues xarxes socials, Tárrega va expressar la seua gratitud cap al Reial Valladolid, destacant la calidesa i el suport rebut des del primer dia. A més, va agrair a totes les persones que van contribuir a fer possible la seua experiència en el club, des del cos tècnic fins als companys d’equip, passant per la seua família, amics i l’afició.

La volta de Tárrega al València CF marca l’inici d’una nova etapa en la seua carrera, on s’espera que forme una sòlida defensa al costat de Cristhian Mosquera i Yarek Gasiorowski. Amb l’inici de la pretemporada molt a la vora, Tárrega s’unirà a la resta de l’equip el 5 de juliol per a les proves mèdiques, i començarà els entrenaments a Paterna el 8 de juliol sota els ordes de Rubén Baraja.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de César Tárrega (@cesartarrega_)