ACTUALITAT  

César Tárrega: “Jugar al València és el meu somni”

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

El jove defensa del València CF, César Tárrega, ha compartit la seua passió i compromís amb el club en una recent entrevista. Tárrega, qui ha crescut sentint els colors del València CF, no va ocultar la seua emoció en parlar sobre el que significa per a ell formar part del València.

“Jugar al València és el meu somni. La meua família és valencianista, tenen el nom en el seu seient”, va revelar Tárrega per a Onda Cero València, destacant la profunda connexió que la seua família i ell tenen amb el club. Esta declaració subratlla que la seua passió pel València no és només professional, sinó també personal, arrelada en la seua història familiar i en les seues arrels.

El defensor també va recordar amb afecte i detall el seu debut amb el primer equip del València. “Com no m’acordaré del meu debut amb el València? Va ser en Utrillas i feia un fred…”, va comentar Tárrega, evocant aquell moment significatiu en la seua carrera. Malgrat el fred i les circumstàncies, aquell dia va quedar gravat en la seua memòria com l’inici del seu camí amb el club de Mestalla.

Les paraules de Tárrega reflecteixen no sols el seu compromís amb l’equip, sinó també la seua il·lusió i dedicació a un somni que ha tingut des de xiquet. I és que després de la temporada amb el Valladolid en qualitat de cessió, Tárrega tornarà al club valencianista per a la pretemporada i ser jugador del primer equip.