ACTUALITAT  

César Tàrrega, el jugador més revaloritzat de Segona Divisió

Per Joan Marc García · 27 Març, 2024

Una de les coses de les quals pot presumir el València CF és de la seua Acadèmia. Jugadors molt joves estan debutant al primer equip, i altres, com César Tárrega, han eixit de Mestalla a la recerca de minuts. El defensa valencià va eixir cedit al Reial Valladolid, i en poc de temps s’ha convertit en una peça molt important de l’equip vallisoletà.

El seu rendiment en els set partits que ha jugat a LaLiga Hypermotion ha superat les expectatives i en pocs minuts ha aconseguit ser molt important per a Paulo Pezzolano, entrenador del Reial Valladolid. És cert que va ser expulsat en el partit del 17 de març davant el Racing de Ferrol per doble groga, però els aficionats del Valladolid parlen meravelles del central en xarxes socials. Cal destacar que en els set partits que ha jugat el jove central cedit pel València, el Valladolid sols ha perdut dos.

Aquest gran rendiment a la categoria de plata del futbol espanyol, ha fet que el seu valor es revaloritze molt, tant que és el jugador de tota la Segona Divisió que més ha augmentat el seu valor, que ha passat de 150.000 euros a 1M d’euros.

Després de la marxa de Paulista, no es descarta l’eixida de Cenk el pròxim mercat. En eixe cas, quedaria una vacant lliure a la posició de defensa central, la qual podria ser per a César Tàrrega. En aquest paradigma, el València es quedaria amb una defensa més que jove, amb Mosquera, Yarek, Diakhaby i Tàrrega.