ACTUALITAT  

César Sánchez, una elecció de Celades

Per Blanquinegres · 20 Gener, 2020

El València CF ha fet este matí oficial els nomenaments de Cesar Sánchez com a nou director esportiu i Dorado com a nou cap d’scouting del club valencianista. Uns anuncis què ningú esperava, i menys en aquest mercat hivernal, degut a les declaracions de Murthy durant la disputa de la Supercopa:

” El funcionament del València ara té molta eficàcia. És entre la propietat, el president, l’entrenador i Jorge López, que està coordinant tot això, perquè jo he d’estar en molts llocs també. No sóc el director esportiu, sóc el president”

Aquesta afirmació donava de manifest que l’encarregat de la parcel·la esportiva seria Jorge López però per damunt d’ell sempre estaria Anil Murthy.

Celades ha accelerat els nomenaments

Els dos últims resultats amb dos derrotes per 3-1 davant el Madrid i per 4-1 davant el RCD Mallorca han sembrat molts dubtes en el quadre valencianista i és per això què Albert Celades busca solucions en aquest mercat hivernal.

Albert Celades ha triat el nom de Cesar Sánchez com a nou director esportiu i ha accelerat l’operació.

L’exjugador valencianista i l’actual tècnic es coneixen d’haver jugat junts tant en el Madrid com en el Saragossa. Un lloc on també eren companys d’habitació per tant la sintonia entre el nou director esportiu i l’entrenador serà molt forta.

Cesar Sánchez complirà la tercera etapa en el club

Cesar Sánchez va arribar al València CF procedent del Tottenham en la temporada 2008-2009 i va estar tres temporades en el club disputant 90 partits defensant la porteria valencianista.

En la temporada 2016 va arribar altra vegada al club per a ser ajudant del cos tècnic que entrenava Pako Ayestarán però la seua destitució en novembre del mateix any va propiciar la seua eixida.

Ara torna al club com a director esportiu.