ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

César Sánchez arriba a València amb molts reptes per davant

Per Josep Prats · 20 Gener, 2020

L’ex-porter del València CF és el nou director esportiu del conjunt valencianista. Així ho ha fet oficial el mateix club fa unes hores.

L’arribada de César suposarà un gran repte per a ell. Un lloc a la directiva que s’havia quedat vacant després de l’eixida de Mateu Alemany, lloc el qual estava ocupant Jorge López interinament.

Reforçar posicions clau

Des de hui i fins que acabe el mercat de fixatges, César Sánchez tindrà el repte d’aconseguir reforçar posicions que no tenen recanvi a hores d’ara. Una d’elles i la més important és el lateral dret, on Correia no compta per a Celades, ja que sols pot jugar en eixa posició Wass, i no és la seua posició natural. A açò se li suma la lesió de Piccini, el qual es troba en les últimes parts de la seua recuperació.

El recanvi per al mig del camp també és un dels reptes importants, donant-li així descans a Parejo quan no estiga disponible per a Celades. Tanmateix, el València ha posat en venda a Gameiro, afegit a què sona molt fort el nom d’Alcàcer per a reforçar la davantera valencianista.

Renovacions de dos jugadors importants

D’altra banda, haurà de confirmar totes les renovacions que estan pendents d’aclarir. Una d’eixes és la de Garay, la qual es troba en una situació molt avançada. Per altra part està la de Ferran, la qual està un poc més enrederida, ja que ambdues parts no s’apropen en interessos.