ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Centenars d’aficionats protesten a les portes de les oficines

Per Alex Alfaro · 31 Gener, 2023

Prop de 200 aficionats han decidit manifestar-se a les portes de les oficines del club situades al carrer Misser Mascó en les proximitats de l’Estadi de Mestalla. Les protestes han tingut lloc passades les 18 de la vesprada amb motiu del tancament de fitxatges.

La ideal inicial dels organitzadors era que la cúpula del club poguera escoltar les diferents protestes. No obstant això, des d’un inici les oficines del club s‘han trobat tancades ja que en esta última jornada de mercat tant Lay Hoon, com Javier Solís i Miguel Ángel Corona s’han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva de Paterna. D’aquesta manera, ningú ha escoltat de manera directa les protestes cap a la gestió del club.

Els càntics s’han centrat principalment en la figura del màxim accionista, Peter Lim. Concretament cap a ell ha sigut el primer càntic de la vesprada, “Peter vete ja” ha cridat un percentatge reduït de l’afició valencianista.

Tot això en un dia en què s’esperava alguna incorporació i reforç a la plantilla encara que tal com hem informat al migdia, la idea del club no havia variat i es veia pràcticament impossible que arribara algun reforç en les últimes hores del mercat.

També hi ha hagut càntics dirigits cap a la figura de Lay Hoon, ha qui acusat de mentidera i a Miguel Ángel Corona li han preguntat, en forma de càntic, on estan els fitxatges que havien d’arribar. També hi ha hagut càntics dedicats a la figura de Jorge Mendes i de diferents comunicadors.