ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Centelles no s’entrena i se’n va a l’Almeria

Per Pablo Marquez · 02 Octubre, 2020

El València s’ha entrenat en el dia de hui per a preparar el complicat partit que es jugarà demà a l’Estadi de Mestalla davant el Reial Betis a les nou de la nit.

Pel que respecta a l’entrenament, cal destacar l’absència d’Àlex Centelles. El jove lateral esquerre se’n va traspassat de forma gratuïta a l’Almeria i ja no s’ha entrenat en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Un altre jugador que tampoc s’ha entrenat és Gabriel Paulista. El central brasiler encara no s’ha recuperat de la seua lesió, però tot fa indicar que estarà disponible per a després de l’atur de seleccions. Per la seua part, Eliaquim Mangala no ha pogut tornar amb el grup i serà baixa per a la convocatòria.

JAVI GRACIA RECUPERA EFECTIUS

L’entrenador del València, Javi Gracia, ja ha recuperat a jugadors que s’havien lesionat en els anteriors partits. Jasper Cillessen ja va anar convocat davant la Reial Societat i podria ser la novetat a l’onze de Javi Gracia.

Un altre jugador que podria forçar la seua entrada és Carlos Soler, el migcampista valencià encara no està al cent per cent, però ja s’entrena amb normalitat amb la resta del grup.

No obstant això, Javi Gracia i el seu cos tècnic tenen clar que no forçaran l’entrada de Soler per a evitar una lesió més greu.