ACTUALITAT  EIXIDES  

Cenk Özkacar, disposat a eixir del València

Per Eva Tortajada · 28 Juny, 2024

El passat mes de gener, el València va traslladar a Cenk Özcakar l’interés de diferents equips turcs i inclús d’un club italià que volien incorporar al central a la seua plantilla. No obstant això, Cenk volia seguir al València sí o sí, malgrat l’advertència de Baraja que no tindria molts minuts. A l’acabar la temporada sense haver disputat molts partits, el turc es va sorprendre quan no va ser seleccionat per a representar al seu país en l’Eurocopa.

Aquest esdeveniment ha provocat un canvi de mentalitat en el jugador i, tal com han informat des de Relevo, Cenk ara per ara està disposat a eixir del club de Mestalla per a tindre més minuts en un altre equip.

En gener, qualsevol club interessat en el central s’enfrontava a la negativa de Cenk, que volia romandre al València, però ara el jugador vol escoltar les ofertes que es facen per ell. L’equip tècnic del club valencià va deixar clar al jugador que pretenen que el rol de central esquerrà l’ocupe Yarek la temporada vinent i, en cas que Cenk sortira del València, l’equip buscaria un central dret.

El central turc ja ha rebut algunes ofertes per a eixir del club valencià, però només com a cessió. A aquestes altures del mercat, els de Mestalla prioritzen la venda del jugador per a ingressar diners per ell i estar en millors condicions per fitxar el seu recanvi.