ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cenk canvia d’opinió sobre la seua eixida del València

Per Alejandro Fernandez · 08 Gener, 2024

El València ha rebut este mes de gener dos ofertes per Cenk Ozkacar provinents de clubs de la lliga turca. El jugador no és volia moure del València i de moment no planejava la seua eixida del club, però en els últimes hores tot ha canviat. 

El seleccionador turc, Vincenzo Montella, ha comunicat a tots els jugadors seleccionats en les últimes convocatòries que per a convocar-los per a l’Eurocopa d’este 2024, els futbolistes han de comptar amb minuts en els seus respectius clubs. Un assumpte que ha fet replantejar-se a Cenk la seua eixida del València i anar a la recerca de minuts per a disputar l’Eurocopa amb Turquia.

L’entitat valencianista també valora l’eixida de Gabriel Paulista, qui ha vist com Cristhian Mosquera s’ha consolidat com l’eix central en la defensa i com Yarek Gasiorowski arriba del filial amb un gran talent i potencial per a establir-s’en l’elit.

Des del club han valorat les vendes dels centrals Diakhaby, Cenk i Gabriel Paulista en este mercat d’hivern. Però en les últimes hores, el València veu impossible l’eixida de Mouctar Diakhaby del club. El futbolista es troba concentrat amb la seua selecció per a disputar la Copa Àfrica i no hauria valorat en cap moment la seua marxa del València.

Una altra de les informacions d’este mercat és la decisió del València respecte a Roman Yaremchuk. Rubén Baraja va entonant al futbolista ucraïnés perquè exercisca un bon paper en esta segona part de la temporada. i per això el club ha descartat tallar la cessió, i no tornarà al Brujas fins a juny.