+  ACTUALITAT  

Celta de Vigo, últim visitant a Mestalla

Per Blanquinegres · 16 Maig, 2015

El Celta de Vigo del ‘Toto’ Berizzo, serà l’últim conjunt que passe per Mestalla. El conjunt gallec, com ja fera l’any passat serà l’encarregat de posar el cartell de tancat per vacances fins al mes d’agost.

Els de Pontevedra tractaran de continuar optant al miracle d’abastar la 7a plaça amb premi de Lliga Europa. Però, el primer handicap, i no és poca cosa, que trobaran és Mestalla. La fortalesa en la que el conjunt blanquinegre ha jugat i competit durant les 18 anteriors jornades.

El Celta de Vigo completarà el diumenge a les 19h la seua visita oficial número 65 a l’estadi de l’avinguda de Suècia. Històricament, les visites celestes s’han traduït en bon resultats per als de Mestalla. 44 victòries, 13 empats i 7 derrotes, l’última a la temporada 2002. Bon auguris per tal de buscar els 3 punts que a més servirien per batejar, de nou, al VCF com equip ‘Champions’. Tot davant un conjunt celeste, al qual li costa tornar a casa amb els 3 punts, però amb bones ferramentes per tal d’evitar l’ensopegada amb noms interesantíssims com Krohn-Dehli, Nolito, Larrivey, Orellana o el jove Santi Mina.

 

Font: Ciberche.net