La millor informació del ValènciaCF en valencià

Celades: “Volem ser més regulars en el nostre joc”
,

Celades: “Volem ser més regulars en el nostre joc”

COMPARTIR

728-90

El tècnic andorrà ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit de demà davant el Granada.

“Hem optat per posar a Esquerdo a la llista perquè ens agrada i ens pot ajudar”.

“M’agradaria saber quan estan tots. No sabem els temps. Amb Guedes pensàvem que estaria ja jugant i s’ha retardat. La idea és recuperar a gent després de la parada. No ho sé si estaran tots després de la parada excepte Piccini”.

“El Granada és un rival que està fent-ho molt bé. Si haveren guanyat a casa serien líders i ja portem molts partits. És un equip molt organitzat i atrevit. Ens va a presentar moltes dificultats. Conec al seu entrenador i és molt bo. Porten un inici de temporada molt bo”.

“A Kondogbia després de la lesió hi havia costat un poc tornar a la millor forma. En estos últims dos partits està retornant al seu millor nivell. Té marge de millora i és conscient. El que hem vist de Kondogbia davant l’Espanyol i davant el Lille és el més normal i no l’altre. Està en un procés molt millor”.

“El doctor Maestro és un treballador del club i forma part del servei mèdic. El procés no ha canviat”.

“Ens encantaria que Parejo anara a la Selecció, però respectem la decisió de Robert Moreno. És el nostre capità i està jugant tots els partits. Ens està ajudant molt i cal exaltar la seua responsabilitat amb el grup. Dani és fonamental per a nosaltres. Ell està jugant a un gran nivell i sap que forma part d’un grup de jugadors seleccionables. Jo el veig molt bé i centrat. La Selecció és conseqüència del treball i ho veig amb normalitat”.

“El cas de Carlos Soler és que volem ser prudents. Va tindre una lesió important al turmell. El dia del Sevilla es va fer mal a eixe turmell, però no és la mateixa lesió. No volem precipitar-nos. Amb Guedes vaig dir que s’incorporaria als entrenaments, però s’han allargat les seues molèsties. Està evolucionant bé, però no vull assegurar que va a estar com l’altra vegada”.

“Mangala està al cent per cent mentalment. Té ganes de jugar. Físicament, porta una inactivitat gran. És difícil que puga jugar un partit complet al màxim nivell”.

“La primera part davant el Lille no va estar mal, però hem d’exigir-nos més. Ens posaren dificultats amb la pressió i ens va costar eixir. En la segona ajustarem algunes coses i ens va funcionar millor. Volem ser més regulars en el nostre joc, que dure més temps”.

“En el meu treball no hi ha influït la marxa de Mateu. Des de fa un parell de setmanes parlava amb Jorge López de la secretaria tècnica”.