DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “Volem revertir la situació”

Per Josep Prats · 21 Gener, 2020

El tècnic andorrà Albert Celades ha comparegut davant els mitjans de comunicació com a prèvia de l’eliminatòria de Copa davant el Logronyés.

“Sempre és una responsabilitat gran posar-te la camiseta del València CF, demà és un partit molt difícil, defenem títol, sabem que ells van líders al seu grup, que eliminaren al Cadis, líder de la segona divisió… sabem el nivell que tenen i és una dificultat afegida al partit”.

“Kondogbia va tindre ahir unes molèsties i li férem unes proves, ha entrenat però hem decidit no arriscar”.

“Jo no parlaria de crisi, no és així, es poden perdre dos partits consecutius encara que no ens agrade. Tots som conscients que la imatge no ha sigut bona i volem revertir la situació”.

“Sempre estem preocupats per millorar l’equip, en les victòries i en les derrotes. Crec que davant l’Eibar férem un bon partit, però estos dos últims no hem estat bé, ho hem parlat i som conscients”.

“Garay està convocat per a demà, està bé. Rodrigo dependrà de les sensacions que tinga per a estar davant el Barça”.

“Rodrigo és un jugador diferencial per a nosaltres i la seua baixa es nota, però no podem excusar-nos en què no tenim a Rodrigo”.

“Pel que fa a entrades i eixides hi ha una part del club que es dedica a controlar jugadors, fer seguiment durant tot l’any… hem d’estar pendents. Jo estic content, però si arriba algú o ix algú ja parlarem d’això. Rodrigo ha entrenat hui amb nosaltres i eixa és la realitat, la resta són hipòtesis”.

“Sempre hi ha incertesa davant qualsevol partit, tenim el màxim respecte al rival i a partit únic ha hagut molts casos de sorpreses d’equips grans davant equips de segona B i no va a ser fàcil”.

“Cada partit que juga el València és important i hem d’eixir amb la millor mentalitat. Ens ho prenem amb molta serietat”.

“Demà veureu qui són els que juguen, però dic el mateix de sempre, estem molt contents amb el treball de Thierry, però hi ha hagut jugadors per davant, no pensem que no té capacitat”.