DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “Tenim un marge de millora important”

Per Josep Prats · 20 Desembre, 2019

Albert Celades ha eixit davant els mitjans de comunicació per a parlar sobre el partit de demà a Pucela

“Cheryshev porta dies entrenant, però no va poder entrar en l’última convocatòria. Està en perfectes condicions”.

“És pel procés de readaptació i Gameiro igual que Cillessen s’han quedat fora. Fins després de Nadal no és possible”.

“No deixem fora a Correia per una possible eixida, simplement en la convocatòria ens venia millor d’eixa manera. Quan abans estiga Piccini millor, però bé d’una lesió llarga i cal donar-li temps.”

“Gabriel i Coquelin estan en perfectes condicions per a jugar demà”.

“Esperem un partit molt difícil, solament ha encaixat 3 gols al seu estadi i sols ha perdut davant el Sevilla, és un equip molt fiable en el seu camp”.

“Veig a Parejo molt bé, ens arriba a sorprendre el rendiment que està tenint, molts minuts, molta exigència, amb molts lesionats, és molt important per a nosaltres. Al mercat estem oberts a qualsevol millora”.

“Es tanca un any històric, hem tingut la sort que els resultats han sigut molt bons i és un plus per a seguir millorant l’any que ve.”

“La meua relació amb Lim és professional, ja he dit que tinc persones al club per a parlar amb ells en les diferents instàncies, cal donar-li normalitat, jo quan vull parlar amb algú puc fer-ho”.

“No m’agrada possar nota, però tenim un marge de millora important. El millor moment és estar ací, és un orgull treballar amb estos jugadors, eixa és la meua felicitat”.

“Clar que tinc conversacions amb els jugadors i parlem de la seua situació, a partir d’ahí, cadascú pot donar la seua opinió. La decisió final és la del jugador”.