+  DECLARACIONS  

Celades: “Sempre hi ha xicotets conflictes al vestidor”

Per Josep Prats · 29 Septembre, 2020

Albert Celades ha tornat a aparéixer després de la seua etapa al VCF. El tècnic català ha repassat a Radio Marca la seua trajectòria al conjunt de Mestalla, la qual va finalitzar massa prompte.

Tenia bona relació amb el president. No tinc cap mala paraula per a ell. El València té un amo, que és el que marca les línies i la resta s’ha d’adaptar a això

Vaig arribar al València en una situació complicada, però aconseguim donar-li la volta. No tot quan acaba abans d’hora és dolent

El València estava a només un punt de l’Europa League. Quan ens vam anar estàvem a un punt de l’Europa League, i em quede amb aqueixa pena. Crec que ens haguérem classificat per a Europa. Fins ací puc llegir

Quan un és entrenador ha de gestionar moltes coses. Jo ho vaig fer el millor que vaig poder. Sempre hi ha xicotets conflictes en un vestuari

Tampoc és que ni punxe ni talle. Incorporem a Florenzi, que nosaltres ho havíem demanat, però en el cas del central no va poder ser. Era baixa per lesió, amb el mercat acabat, i els clubs no volien soltar als seus centrals