ACTUALITAT  

Celades podria tornar a la banqueta de la mà d’un equip de Segona

Per Manel Rumbau · 25 Març, 2024

El valencianisme no recorda molt positivament el pas d’Albert Celades per Mestalla. El cert és que el tècnic, des que fora acomiadat del seu càrrec com a entrenador del València en juny de 2020, no ha tornat a la banqueta, fet que crida i molt l’atenció tenint en compte el mercat tan reduït de tècnics. Però, tot i que Celades ha tingut a la seua disposició ofertes arreu d’Espanya com la del Granada, el català ha desestimat en totes i cada una de les ocasions la possibilitat de tornar. 

No obstant això, sembla que esta situació podria canviar en els pròxims dies, ja que l’Andorra pretén la seua arribada a l’Estadi Nacional. Així ho estaria valorant Gerard Piqué, exjugador del Barça i president del club dels Pirineus, segons les últimes informacions de Relevo. L’equip del Principat ha fet oficial hui la destitució d’Éder Sarabia al capdavant del planter després de la pobre situació del club a LaLiga Hypermotion, on són els cuers de la classificació.

La seua experiència al València, “un magnífic record”

En la seua última compareixença pública, i com és evident, l’exentrenador valencianista va recordar el seu pas per València amb estima. “L’experiència a València va ser magnífica. Tothom sap que és un club molt gran no sols a nivell nacional, també internacional. El València sempre ha tingut molt bons entrenadors i jugadors. Vam tindre una època en la qual treiem un bon rendiment a l’equip i estem contents de l’experiència”.

A més, Celades va tindre unes paraules d’agraïment a l’afició, a la qual “li tinc un gran afecte per la bona experiència que vam viure allí. Després va començar el COVID, una situació nova i difícil per a tots, i llavors ja va arribar el final de la nostra aventura allí. Guarde un magnífic record del nostre pas per València“, va finalitzar.