Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “No li done importància als esquemes”

Per Josep Prats · 09 Desembre, 2019

“Estem focalitzats en el nostre partit. Serà difícil estar pendent del Chelsea”.

“No sols Cillessen és baixa, hi han més però és una llàstima perquè és un partit que ningú es vol perdre”.

“L’Ajax és un dels millors equips del món, compta amb quasi els mateixos jugadors que la temporada passada, amb uns mecanismes els quals ens ho van a possar difícil per a guanyar però anem a eixir amb la major mentalitat”.

“Encara que ha passat prou de temps, ens pot ajudar, l’hem tornat a veure i i creguem que hi han situacions les quals les podem utilitzar per al nostre pla de joc”.

“Nosaltres creguem que la victòria del Chelsea pot produir-se, així que estarem focalitzats en el que pugam controlar, sabem que haurem de fer-ho tot bé per a guanyar demà”.

“Tenim moltes baixes, portem ja molt de temps i l’equip s’està sobrepossant a una situació adversa i demà és una més. Portar a xics de la pedrera també és una alegria, seguim molt a la pedrera i poder donar oportunitats és una sort però me dona llàstima els que estan de baixa perquè ningú volia pedre’s el partit”.

“No li done molta importància als esquemes que els jugadors siguen capaços d’adaptar-se a diferents situacions. Quan més ferramentes i més flexibilitat, és algo molt bo i un factor afegit”.

“Ambdós equips podem passar a huitens, ambdós equips busquem la porteria rival, espere un partit molt bonic i que la motivació va a ser alta per ambdós costats. Ells arriben de ser semifinalistes, no clavar-se a la final per un moment, no sé si tenen més pressió ells però nosaltres tenim una oportunitat i els jugadors estan preparats per a donar eixe pas, en les seues carreres i com a equip”.

“Per a mí és molt diferent de jugador a entrenador, com a jugador un es preocupa tant i no li dona tantes voltes al cap. Hi ha molta gent a la qual mentalitzar i que tots anem-hi amb el mateix objectiu”.

“És una realitat, a nosaltres ens agrada més parlar d’oportunitat, és un grup molt difícil, amb dos dels millors equips del món, arribar fins ací depenent de tú mateixa és perquè l’equip ha fet una molt bona fase de grups”.