DECLARACIONS  

Celades: ‘No anem tan sobrats com per estar pensant en el dimarts’

Per Blanquinegres · 05 Desembre, 2019

Els entrenadors del Llevant i del València, Paco López i Albert Celades, van comparéixer aquest dijous en una roda de premsa conjunta prèvia al derbi del dissabte en el Ciutat de València.

Celades va dir que estan “focalitzats en el Llevant, no a l’Ajax, cal anar pas a pas, no anem tan sobrats com per a estar pensant en el dimarts, és alguna cosa que vivim constantment i ho afrontem com correspon”.

L’entrenador del València va dir que el Llevant li agrada molt “és molt atrevit, molt ofensiu, compta amb bons jugadors però m’agrada sobretot la proposta tan valenta i decidida”.

“Està fent-ho molt bé però especialment com a local i ens posarà en moltes dificultats. Si volem guanyar haurem de fer un gran partit”, va advertir.

L’entrenador català va dir que els bons resultats del Llevant en el seu camp tenen la seua raó de ser. “La realitat és la que és, que té uns números molt bons a casa. És que és un equip molt bo, amb bons jugadors i molt ben dirigits”, va destacar.

“Tant de bo puguem seguir amb les bones sensacions però sens dubte sabem que hi ha moltes dificultats”, va apuntar. El tècnic va dir que tractaran de “desconnectar” als jugadors més importants del Llevant va recordar que “la seua força radica en un grup que té uns automatismes”, per la qual cosa tractaran de “trobar una solució”.


Celades va dir estar “il·lusionat amb poder gaudir d’un partit com aquest”, que va definir com “una situació nova” i va apuntar que la diferència pressupostària en un partit com aquest a penes té influència.

El tècnic valencianista va dir que per a ell ha sigut un plaer conéixer en aquests mesos que porta al València a Paco López i va destacar la seua normalitat i va agrair també el suport que tindran de l’afició “i que ens seguisquen també fóra”.