Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades i Bordalás parlen sobre l’evolució d’Hugo Guillamon

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2022

Hugo Guillamon s’ha convertit en una peça fonamental per a Gennaro Gattuso. El jove migcampista ha millorat molt el seu rendiment i és un dels responsables del bon inici de temporada del València CF. Amb motiu del seu nivell, Luís Enrique el va convocar per als partits corresponents a la UEFA Nations League. Hi ha dos entrenadors que coneixen bé a Guillamon, Albert Celades i José Bordalás. De fet, els companys de Relevo amb parlat amb ells sobre el rendiment d’Hugo Guillamon.

Celades el va fer debutar

Esta és l’opinió d’Albert Celades sobre Hugo Guillamon. Va ser l’entrenador amb el qual va debutar en un partit on el València va caure per tres gols a zero davant la Reial Societat en Anoeta.

Deien que no tenia físic per a jugar de central en l’elit, que no és agressiu, que no és ràpid. Jo vaig veure en ell ténia unes característiques especials per a la manera de jugar que volia. Era molt bo tècnicament, molt bo tàcticament, intel·ligent, disciplinat, competitiu i a més de la pedrera i amb un gran sentit de pertinença al club.

En eixe moment era un xic molt jove, però amb gran talent i en estos casos de xics joves amb talent, ells només necessiten que els dones confiança i els poses a jugar. A Espanya, amb Luis Enrique, juga de defensa, no de migcampista.

José Bordalás i el canvi de posició

D’altra banda, José Bordalás va ser l’encarregat de canviar la demarcació d’Hugo Guillamon, el qual va començar com a central. El tècnic alacantí va veure qualitats en ell per a jugar en el centre del camp i per això opina així d’ell.

Jo a Hugo li vaig veure un jugador molt intel·ligent, que en la zona de creació ens podia ajudar molt, especialment a nivell ofensiu. És extremadament intel·ligent, ràpid de pensament i sap on col·locar-se a cada moment.

No era una situació fàcil per a ell quan va arribar al centre del camp, perquè tenia una gran responsabilitat en una posició en la qual mai havia jugat, però la va assumir i va demostrar ser un xic molt receptiu. Encara que té les nocions per a jugar de defensa central, com l’està fent amb Espanya, jo crec que el marge d’evolució i creixement que té com a migcampista és enorme.