DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “Ho hem fet tot per a guanyar”

Per Josep Prats · 14 Febrer, 2020

El tècnic valencianista ha comparegut a la sala de premsa després d’empatar a dos davant l’Atlètic de Madrid.

“Hem fet un gran partit. Ho hem fet tot per a guanyar davant un rival difícil. Hem superat situacions difícils tot el partit. Hem eixit en la segona mitat amb una mentalitat boníssima”.

“Teniem un equip davant molt bo. No hem concedit com altres vegades, però me quede amb les bones sensacions. Se’n anem amb bona sensació amb el joc. Crec que hem fet per guanyar”.

“En quant a Ferran ha fet un magnífic partit. Tots han fet un gran partit. Ell en l’un contra un és molt bo. La groga de Gabriel no és lo millor. No és la millor notícia. S’ha fet mal al turmell”.

“Al descans hem parlat de molts coses. De corregir i de potenciar. En quant a l’actuació de Mangala ha sigut molt bona, com la de tots”.

“Tot és corregible i entrenable. Parejo té marge de millora i ell és conscient de la seua situació. Ens ajuda molt en defensa i en atac”.

“Tinc la sensació que hem fet tot per a guanyar. Hem jugat en eixa mentalitat, la d’anar a pel partit des de l’inici. Nosaltres ens adaptem a les circunstàncies i estem oberts al cobrir la baixa de Garay”.

“Valore l’afició molt positiva. No tenim cap derrota al campionat de lliga. Això no es fa sols amb els jugadors, també a l’afició. El segon gol d’ells ha sigut un moment difícil. Ens han fet el segon gol molt ràpid. És normal que la grada es puga impacientar”.

“Estic preocupat perquè l’Atalanta és molt bo. Té moltes qualitats. Estan quarts a la seua lliga. Són l’equip que més gols fa a la Sèrie A i anem a preparar-nos per a sacar el millor resultat possible”.

“Ferran ha fet un gran partit. Ha esta molt bé. Una magnífica actuació. Ojalà Ferran es quede al club durant molt de temps. No he parlat d’actitud el dia del Getafe. No crec que siga problema de actitud”.

“Jo crec que encara falta molt. No hem perdut res. Queden encara molts partit per a lluitar eixe quarta plaça”.