Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “Estem desitjant que acabe el mercat”

Per Josep Prats · 31 Gener, 2020

L’entrenador del València CF, Albert Celades, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit davant el Celta de Vigo.

“Em pareix molt difícil, ja hem vist la dificultat del nou format, iguala molt les forces i hi ha equips molt bons que han quedat eliminats. El Granada està fent una temporada molt bona”.

“A Florenzi el vegem bé. Ahir i hui ha completat les dos sessions, està en forma, ve de jugar i està capacitat per a ajudar des de ja. És un jugador que ens pot ajudar en este tram amb tants partits, és un jugador de molt de nivell i estem molt contents”.

“Jo ja vaig parlar després del partit i vaig dir el que pensava d’eixes declaracions. Jo em sent escoltat i suportat i és el que mantinc”.

“És una part més que ens preocupa, esperem eixir des del primer minut com es mereix el partit de demà”.

“Estic convençut que anem a recuperar a Rodrigo. A més tenim les proves d’un fet real, el que va passar en estiu, fou un capítol molt llarg i sols cal veure com ha jugat des d’estiu fins ara”.

“Volem guanyar sempre i tenim la mentalitat de guanyar cada partit. És cert que la ronda on estem no queden molts partits per al final, però estem vivint les dificultats, amb equips molt bons eliminats i anem a intentar afrontar-lo de la millor forma possible sense pensar més enllà”.

“Quan el mercat està obert sempre hi ha dubtes, falta poc i estem desitjant que acabe”.

“Correia és un jugador de la primera plantilla, una actitud extraordinària i ens ha ajudat fins ara. Isca o no és decisió seua i del club”.

“La competència és molt bona, a Wass l’hem utilitzat en diverses posicions, es pot adaptar a això i ens dona un rendiment molt bo en totes”.