DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Celades: “Diakhaby està preparat per a jugar”

Per Josep Prats · 17 Juny, 2020

El tècnic valencianista ha comparegut davant els mitjans de comunicació abans de viatjar a Valdebebas per a jugar davant el Reial Madrid.

“Gabriel no hem volgut forçar la situació, era asumir un risc massa elevat. Diakhaby està preparat i disposat per a jugar”.

“Gayà està bé, va tindre un problema davant el Llevant i hui ha pogut entrenar, està bé i pot jugar des de l’inici”.

“No hem perdut a Diakhaby, és un jugador recuperable i en això anem a treballar. És un xic que després de l’últim partit està en el focus, però l’ajudarem perquè ha de ser un jugador que aporte el seu gra d’arena”.

“No està sentenciat, comptem amb ell igual que amb la resta de l’equip. Tots hem comés errors. Hem de ser un grup fort i no cercar culpables”.

“Ens plantejem canvis a totes les posicions i mirem alternatives. Nosaltres estem molt satisfets amb Parejo esta temporada, ha tingut que suportar grans esforços i ens ha ajudat moltíssim. Cal entendre que era el primer partit després de tres mesos, no és sols Parejo, ningú està al seu nivell”.

“Hem parlat i hem treballat esta situació, no estem contents com es va gestionar eixe tram del partit. La nostra idea no era clavar-nos arrere a patir, però no vam ser capaços”.

“Hugo és un jugador amb el qual ja veníem comptant abans de l’aturada i ja va jugar a Anoeta. Ens agrada el que ens oferix i és una alternativa més, és un xic molt madur i va estar a molt bon nivell. Contemplem a Coquelin de central, ja ha jugat ahí”.

“No m’agrada plantejar-me objectius a llarg termini. L’objectiu és el Reial Madrid i després serà Osasuna. La nostra idea és millorar partit a partit”.

“El Reial Madrid és un equip molt fort amb alguns dels millors jugadors del món. És un equip que exigix molt i destaquen per ser molt sòlids, encaixen molt pocs gols. És un equip ple de boníssims jugadors i un gran entrenador”.

“Guillamón ha jugat a Anoeta i un partit de titular, no solament amb Hugo, amb els joves cal anar a poc a poc. Ens ha ajudat i ens va a ajudar fins al final de temporada. En quan a la renovació se que està renovant amb els seus agents”.

Paulista no entra en la llista de convocats

Abans de la roda de premsa, Celades ha donat a conéixer la llista de convocats que viatjaran a Madrid.

Finalment, el brasiler Paulista no ha entrat en eixa llista, ja que no s’ha recuperat a temps de les seues molèsties.