ACTUALITAT  

Ceferin, president de la UEFA: “Florentino és un idiota i un racista”

Per Joan Marc García · 23 Maig, 2024

Era sabut que la relació entre Aleksander Ceferin, president de la UEFA, i Florentino Pérez, president del Reial Madrid, és molt dolenta des que este últim va decidir crear la Superliga.

Ara, en una conversa publicada pel periòdic digital The Objective, l’expresident de la RFEF, Luis Rubiales, va tractar de calmar les tensions entre Ceferin i el president del Madrid, els qui estaven en un moment de màxima confrontació a causa del conflicte entre la Superliga i la UEFA. En este intercanvi de missatges, Rubiales va escriure a Ceferin sobre Tebas i Florentino: “Som forts. Si vols, puc parlar amb Florentino”, dia Rubiales, qui continuava amb el seu esforç d’apaivagar a totes dues parts per la següent raó: “Si a Espanya tinc en contra a Tebas i a Florentino, em serà impossible”.

Luis Rubiales també va comentar a Ceferin que Florentino Pérez és “molt orgullós”. A lo que va respondre: “Jo també soc orgullós, no ho oblides. No vull parlar amb ell. Només ho faria per tu”. El president de la UEFA va continuar parlant de Florentino: “És un idiota i un racista! No calmes les coses per mi, jo no ho necessite. El que vull és que sigues fort”.

Cal recordar que Ceferin i Florentino es retrobaran en una setmana. La cita serà dissabte que ve 1 de juny a Wembley, en la final de la Champions entre madrilenys i Borussia Dortmund.