La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cazoo, patrocinador principal del València, en greus problemes financers
,

Cazoo, patrocinador principal del València, en greus problemes financers

COMPARTIR

Creixen els problemes al València Club de Futbol. La situació econòmica del club ja és prou delicada, de fet, la venda de Guedes respon a una necessitat de quadrar el Fair Play Financer i desbloquejar el mercat per a poder incorporar futbolistes, però ara, segons Marca, s’ha unit un nou problema: la situació financera de Cazoo.

750 acomiadaments

L’empresa de lloguer de vehicles es troba en greus problemes després de presentar 300 milions en pèrdues en l’últim semestre. La idea principal era acomiadar a 750 treballadors a principis de juny per a equilibrar la situació, però no ha sigut suficient i és possible que la marca ixca d’alguns mercats, entre ells els patrocinis dels equips de futbol.

Patrocinador principal

Açò afecta directament al València Club de Futbol, ja que Cazoo és actualment el seu patrocinador principal. L’empresa apareix per totes les tanques publicitàries de Mestalla i a la camiseta dels futbolistes al centre, totalment visible. Cazoo patrocina a més equips d’Espanya com la Real Societat i clubs d’Anglaterra com l’Aston Villa, però la seua continuïtat és una incògnita.