Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cazoo ja ha abonat la quota corresponent a l’exercici 22/23

Per Alex Alfaro · 16 Gener, 2023

Cazoo ja ha pagat pràcticament totes les quotes pendents corresponents a l’exercici 22/23. A pesar que al mes de setembre l’empresa britànica va decidir revolucionar completament la seua forma de mercat i anunciar el tancament de les seues operacions a Espanya i en la resta d’Europa, continua complint amb tots els seus compromisos. Cazoo va sol·licitar al València rescindir el contracte que els unia fins a juny de 2024, un punt que continua sent de disputa.

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, Cazoo ja ha pagat les quotes corresponents a l’exercici, encara que queda una xicoteta part que arribarà en breus a les arques del club, segons ha traslladat en les últimes hores l’empresa d’automòbils.

Una vegada assegurat els diners d’esta campanya, una cosa que en cap moment ha sigut discutible perquè el València ha mantingut la seua part de l’acord, queda per resoldre l’assumpte de la pròxima campanya. De moment encara no hi ha acord i tal com avancem en Blanquinegres, fins que no es puga signar l’sponsor de la pròxima temporada no s’arribarà a un acord amb Cazoo per a rescindir el contracte. Segons asseguren fonts del club, mentre que no hi haja una nova marca per a vestir la samarreta, l’acord amb Cazoo segueix en vigor.

El Main Sponsor de la pròxima temporada és una qüestió que no està sent gens senzilla. El club manté des de fa setmanes algunes converses amb diferents marques, però des del departament de màrqueting es continua buscant una empresa que puga encaixar en els paràmetres econòmics i en els valors que busca l’entitat perquè siga la imatge de la samarreta.