ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cazoo ja ha abonat la quota completa corresponent a la temporada 22/23

Per Joan Marc García · 09 Març, 2023

Cazoo ja ha pagat la totalitat de les quotes corresponents a l’exercici 22/23. A pesar que al passat mes de setembre l’empresa britànica va decidir revolucionar completament la seua forma de mercat i anunciar el tancament de les seues operacions a Espanya i en la resta d’Europa, ha complit amb els seus compromisos d’aquesta temporada.

Blanquinegres ja va informar en gener que Cazoo continua complint amb tots els seus compromisos. A més, com vam publicar a Blanquinegres, l’empresa britànica va sol·licitar al València rescindir el contracte que els unia fins a juny de 2024, un punt que continua sent de disputa.

Quan Blanquinegres va informar sobre el pagament de la major part de les quotes al gener, al València li faltava per cobrar una xicoteta part, que ha arribat aquesta mateixa setmana. Per tant, el club ja ha rebut l’import complet corresponent a l’exercici de l’actual temporada.

Una vegada assegurat els diners d’esta campanya, una cosa que en cap moment ha sigut discutible perquè, com va informar Blanquinegres, el València ha mantingut la seua part de l’acord, queda per resoldre l’assumpte de la pròxima campanya.

De moment encara no hi ha acord i tal com vam avançar en Blanquinegres al mes de gener, fins que no es puga signar l’sponsor de la pròxima temporada no s’arribarà a un acord amb Cazoo per a rescindir el contracte. És per això que, o arriben a un acord, o el contracte amb Cazoo pot acabar als tribunals.

El cas de la Reial Societat i el Baskonia

El primer que va fer el club va ser posar-se en contacte amb altres afectats, com la Reial Societat i el Baskonia, per anar junts fins al final. Però aquests han decidit signar ja un acord i han alliberat Cazoo del seu segon any a canvi que pagués al comptat. A diferència del València, els dos clubs ja han arribat a un acord amb altre sponsor per a la pròxima temporada.

Per tant, el València es troba immers en la recerca d’un sponsor per a la pròxima temporada i si apareguera algun, el club podria asseure’s a negociar una indemnització i alliberar l’empresa britànica del seu compromís. Com que per ara no és el cas, la situació segueix igual, però el València ja lluita sol.