La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani: “Vaig vindre ací perquè a València es viu el futbol amb passió”
,

Cavani: “Vaig vindre ací perquè a València es viu el futbol amb passió”

COMPARTIR

-->

El nou futbolista del València, Edinson Cavani, ha oferit la seua primera entrevista per a VCF Media. El davanter uruguaià ha explicat el seu procés per a escollir el València i com pensa que serà la seua adaptació a este nou equip. Estes han sigut les seues declaracions més rellevants:

Així va ser el seu fitxatge pel València CF

Van ser dies molt llargs. M’entrava l’ànsia de voler saber i arribar a este moment. Sabem el que representa el València CF, ens il·lusiona i ens motiva per a este nou repte.

La passió del València CF

Des del primer moment, no és només on un ho vulguen, sinó que hi haja interés que un estiga i així va ser. Sempre em van demostrar l’afecte, el desig de ser ací. Sé que el València CF és un club gran, important i això és un repte important per a mi. Vaig vindre ací perquè ací es viu el futbol amb una passió que a nosaltres els futbolistes ens ompli i ens motiva.

Afecte de l’afició

A un li arriba esta energia. Un arriba amb ganes de donar a tota la gent que em demostrava afecte sense que ni tan sols jo estiguera ací, espere pagar-los amb esforç, amb treball i bons resultats al costat dels meus companys. Els éssers humans som d’energia i de sentir, hi ha alguna cosa que em va tirar per a ací i alguna cosa que em va portar, que no sols va ser este afecte que s’havia generat de part del Club i de la gent. Estic molt content de formar la història d’este club. 

El procés després de la victòria

En el futbol guanyar és molt important, és una cosa que tots volem, però hi ha un procés darrere d’això. Per a guanyar hi ha coses importants, preparar-se al cent per a donar el cent. Tinc ganes d’estar i donar el cent al costat dels meus amics i companys d’equip, i aconseguir coses que és el que arredoneix un bon rendiment.

Energia valencianista

Esta energia, este afecte i el desig que et desperta aqueixes coses és el que m’ha portat ací. Hui forme part d’esta ciutat, d’este equip i només vull donar el millor de mi i aconseguir grans coses.

Treballar intensament

Per a competir a este nivell es necessita estar al cent per cent, entrenar amb els companys, posar-se en forma. Quan no et toca entrenar amb un club, és qüestió d’un temps i estarem prompte per a donar el millor.