Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani s’entrena en el gimnàs en el primer entrenament de la setmana

Per Pablo Marquez · 10 Octubre, 2022

Després d’un dia de descans, la plantilla del València ha eixit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del pròxim dissabte on s’enfrontarà a l’Elx. L’equip de Gattuso està molt motivat i espera continuar en esta bona dinàmica per a lluitar per objectius més ambiciosos.

Ara mateix, l’entrenament s’ha endarrerit, perquè Gattuso i el seu cos tècnic havien preparat una sessió de vídeo per a poder analitzar diferents aspectes i ser el més competitiu possible. Gattuso és un entrenador molt perfeccionista i vol que tots els detalls estiguen clars.

Pel que respecta a l’entrenament, Samu Castillejo continua sent baixa Ara està tractant-se amb els fisioterapeutes del club. El davanter andalús no va disputar cap minut el passat divendres davant Osasuna i tot fa indicar que encara no s’ha recuperat i haurem d’estar pendents a la seua evolució al llarg de la setmana per a veure si està disponible per al partit davant l’Elx.

D’altra banda, els dos futbolistes que tampoc s’han entrenat amb la resta dels seus companys són Hugo Guillamon i Edinson Cavani. Els dos jugadors estan fent treball de recuperació en el gimnàs. No hi ha res preocupant i s’espera que demà estiguen entrenant amb la resta del grup.