Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani rebutja una oferta important d’Aràbia Saudita

Per Manel Rumbau · 12 Juliol, 2023

El futur d’Edinson Cavani és tota una incògnita. El davanter uruguaià no compta per al València, però ell continua volent complir el seu darrer any de contracte a la capital del Túria. Malgrat comptar amb nombroses ofertes de Boca Juniors, Nacional de Montevideo o els mateixos clubs saudites, la postura de l’atacant continua sent la mateixa.

I és que segons informa el Diari AS, els diners d’Aràbia Saudita no han pogut convéncer Cavani per anar-se’n del València, ja que l’objectiu del llatinoamericà és posar-se al 100% i convéncer Baraja que pot ser el 9 titular del València aquesta temporada. Tant és així que l’uruguaià ha rebutjat una oferta de dos temporades d’un equip capdavanter de la lliga saudita a raó de 5 milions d’euros nets per cadascuna, xifra a la qual molt pocs es poden resistir hui en dia.

Cal recordar que el “7” valencianista va arribar a Espanya l’estiu passat després de molts anys intentant-ho. Encara això, és cert que les lesions no l’han deixat rendir com ha acostumat al llarg de la gran trajectòria com a professional. És per això que no vol abandonar València amb una sensació agredolça respecte a l’afició que s’hi va bolcar en massa amb ell després d’arribar-hi. A més, el davanter i la seua família estan encantats a la ciutat, per la qual cosa no tenen pensat canviar d’aires.