La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani parla de la importància de formar un gran grup
,

Cavani parla de la importància de formar un gran grup

COMPARTIR

Edinson Cavani va debutar el passat dissabte com a jugador del València. El davanter uruguaià va disputar setanta minuts i continua treballant per a poder estar al 100% i poder ajudar als seus companys. D’altra banda, Cavani ha parlat a través dels mitjans oficials del club i ha parlat de la importància de les persones a l’hora de formar un gran grup de persones. 

El València és un club històric que té una gran història de títols. La grandesa dels clubs és això, la seua història. El que han guanyat. No és fàcil guanyar, jo sempre ho he dit. 

Per a poder guanyar s’ha de treballar molt, però sí que es pot aconseguir si es competeix bé. Això depén molt de l’energia que hi haja per a crear, en la gent, el club, els entrenadors i l’equip. Quan tot això va en la mateixa direcció, es pot aconseguir. 

Anant tots a una és més fàcil. Això no passa només en el futbol, sinó també en qualsevol aspecte de la vida. Més en el futbol, perquè és un esport d’equip. No hi ha res millor que formar part d’un equip i donar-lo tot. I que cadascú puga donar tot de si. 

Quan hi ha un vestuari amb éssers humans bons, purs de cor, és tot molt més fàcil. Es comença a sentir eixa connecció. He viscut una gran quantitat de coses. Equips que han lluitat per copes del món, no tenien grans estreles, però sí tenien un gran grup.