La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani no vindrà fins que ixca Maxi per ètica
,

Cavani no vindrà fins que ixca Maxi per ètica

COMPARTIR

El fitxatge que més il·lusiona al valencianisme en este mercat és Edinson Cavani. L’uruguaià té clar que vol jugar a Mestalla, però la situació financera del club che està complicant l’operació fins al punt que es plantegen vendre a Marcos André per un preu inferior al qual li costà al València. Mentrestant, Cavani espera a Madrid.

Sense minuts

Doncs bé, segons Héctor Gómez, el futbolista i el club che ja han aplegat a un acord en termes econòmics perquè siga jugador del València, però té una petició: no vindrà fins que no ixca Maxi Gómez. El motiu és molt senzill, és el seu amic i company de selecció i no vol deixar-lo sense minuts tenint el Mundial en dos mesos.

No donar marge

El València vol llançar-se el més prompte possible per a no donar marge de maniobra a la resta d’equips interessats, com el Niza o el Vila-real. Està valorant firmar-lo abans de concretar les eixides per tindre’l ja assegurat i després treballar dia i nit en trobar-li un equip a Maxi, que veu amb bons ulls abandonar l’entitat blanquinegra.

El València mai ha estat tan prop de firmar a Cavani com ho està ara mateix. L’acord amb el futbolista és real i tan sols l’ètica el separa en este moment de ser presentat com a nou jugador che. Si la secretaria tècnica blanquinegra i els agents li troben un equip a Maxi per una oferta convincent, serà oficial el fitxatge de Cavani.