La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani no aplegarà als 4,5 milions als seus dos anys de contracte
,

Cavani no aplegarà als 4,5 milions als seus dos anys de contracte

COMPARTIR

Cavani està molt prop del València. Tan a prop que periodistes com Fabrizio Romano ja parlen que puga arribar durant el dia de hui a la ciutat de València. Segons este periodista, ja hi ha un acord verbal per dos anys de contracte, tal com vos comptàvem ahir a la nit.

Si no hi ha cap canvi, signarà el seu contracte durant les pròximes 24 hores i es convertirà en nou jugador del València. El jugador viatjarà des de Madrid. Sens dubte serà un jugador que revolucionarà la il·lusió en el valencianisme. 

El sou

Segons Esther Collado, l’uruguaià no arribarà als 4,5 milions entre els seus dos anys de contracte. A més a més, no cobrarà el mateix el primer any que el segon, per tant, ha cedit en esta pretensió que tenia. Una mostra més que ha fet tot el possible per recalar a Mestalla.

Una gran benvinguda

El club i la gent ho agraeix, i és per això que s’està preparant una gran benvinguda. Feia temps que a la Capital del Túria no il·lusionava tant un fitxatge i ara les institucions han d’estar a l’altura per a rebre a un dels davanters més perillosos del segle XXI: Edinson Cavani.