La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani ha parlat amb Maxi Gómez en la seua arribada a València
,

Cavani ha parlat amb Maxi Gómez en la seua arribada a València

COMPARTIR

Edinson Cavani ha arribat a València per a ser el nou davanter del conjunt che. El seu fitxatge ha suposat una gran il·lusió entre tota l’afició valencianista, perquè al llarg de la seua trajectòria ha demostrat ser un dels millors davanters del món. 

No obstant això, la negociació no ha sigut fàcil, perquè hi havia molts punts a tindre en compte. Un d’ells era la presència de Maxi Gómez. El València estava treballant en l’eixida del davanter de Paysandú, la qual ja pareix quasi tancada al Fenerbache turc. 

Cavani no volia deixar a Maxi sense Mundial

Edinson Cavani té una gran relació amb Maxi Gómez. Per esta raó, el matador no volia arribar a València si Maxi continuava en plantilla, ja que no volia deixar sense mundial al seu amic. Per això, esta ha sigut una de les raons per les quals l’arribada de Cavani s’ha endarrerit. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista Carlos Bosch, Edinson Cavani i Maxi Gómez s’han vist i han conversat en l’hotel València Palace. En este vídeo s’ha pogut observar la bona relació que hi ha entre els dos jugadors, els quals s’han saludat i han intercanviat paraules.