ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani està en argentina i segons mitjans locals negocia amb este equip

Per Blanquinegres · 10 Juny, 2023

El periple d’Edinson Cavani en el València CF no ha sigut l’esperat. Si bé l’uruguaià va començar molt bé, marcant gols i sent un dels jugadors més en forma de l’equip, quan aquest es va afonar el davanter també i va deixar de trobar porteria.

Amb la marxa de Gattuso i l’arribada de Baraja a la banqueta valencianista, Cavani va deixar de tindre el rol clau que tenia amb l’entrenador italià i va començar a passar a un segon pla. No obstant això, l’uruguaià no va deixar de mostra compromís amb l’equip, inclús es veia en moltes ocasions ajudant i animant els més joves que pujaven per ajudar l’equip com Alberto Marí, al qual va ser un dels primers a felicitar quan marcà el gol de la victòria contra el Celta de Vigo.

Cavani té un salari elevat, i ara mateix la situació econòmica del València és bastant complicada a causa de la mala posició que ha acabat ocupant en la taula i els pocs ingressos que tindrà el club com a conseqüència. Per això el València s’està plantejant la seua eixida.

El club està sondejant diversos clubs italians que podrien estar interessats en el davanter uruguaià, encara que no descarta pactar una eixida amb el jugador si les ofertes no són prou atractives per al club i el jugador, segons informa Relevo. La intenció del jugador era continuar en el club, però ell tenia clar que no volia ser cap problema per al València en el cas que ocorreguera una situació com aquesta a la que no posaria traves.

La contuïtat de Rubén Baraja en la banqueta valencianista podria ser clau en aquest moviment, ja que l’entrenador de Valladolid no tindria cap problema si Cavani no continuara la temporada que ve. 

En aquest sentit, Cavani ha viatjat a l’Argentina recentment per a gaudir de vacances. Segons ha informat el periodista Martin Liberman, Boca Júniors va darrere de Cavani com ocorre en pràcticament totes les temporades. No obstant això, el periodista d’argentina concreta que el club vol que el fitxatge estiga tancat per al començament dels huitens de final de la Copa Libertadores que tindran lloc a la fi del mes de juliol on Boca ja està classificat com 1r o 2n del grup F.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F