La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani esperarà fins al divendres
,

Cavani esperarà fins al divendres

COMPARTIR

El València necessita un davanter. Marcos André i Maxi Gómez són dos possibles eixides perquè Gattuso vol reforçar-se amb Cavani siga com siga. El davanter uruguaià és la major il·lusió ara mateix de la ciutat de València, que està desitjant veure a Mestalla a un dels davanters referència del segle XXI, després de deixar la seua impremta al Nàpols i al PSG, on és el màxim golejador històric del club.

Respecte a Maxi

Edinson i el València ja tenen un acord total, però fins que no ixca Maxi Gómez no podrà ser oficial. Cavani no vol deixar sense minuts al seu company de selecció tenint el Mundial en dos mesos, i és per això que per respecte no firmarà per l’entitat blanquinegra fins que li troben una eixida a Maxi Gómez.

Fins al divendres

Perquè es donara esta situació hi havia una data límit, que era hui, però segons Héctor Gómez, Cavani i el seu entorn han ajornat l’ultimàtum i ara estan dispostos a esperar fins al divendres. És a dir, el València té dos dies per a trobar-li un equip a Maxi i fer oficial l’arribada d’Edinson Cavani.