La millor informació del ValènciaCF en valencià

Cavani escolleix el València entre totes les ofertes que tenia
,

Cavani escolleix el València entre totes les ofertes que tenia

COMPARTIR

El fitxatge d’Edinson Cavani pel València CF serà oficial durant les pròximes hores. El davanter uruguaià ha arribat a un acord amb el club de la Capital del Túria i serà el futbolista que ha demanat Gennaro Gattuso per a reforçar l’atac che. 

No obstant això, el seu fitxatge no ha sigut fàcil i les negociacions han sigut intenses, ja que el València no era l’únic club interessat en fer-se amb els serveis d’Edinson Cavani. En primer lloc, cal recordar que el matador estava sense equip després d’haver acabat contracte amb el Manchester United. Ten Hag, el nou entrenador, no comptava amb ell per al seu projecte i Cavani ha escoltat diverses ofertes al llarg de l’estiu per a veure quina era la millor per a ell. 

L’inici de les negociacions

La principal prioritat de Cavani era jugar en la lliga espanyola. L’uruguaià pensava que era una bona opció per a mostrar el seu nivell i tindre opcions de jugar el Mundial. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, la primera vegada que l’entorn de Cavani el va oferir al València, el club el va descartar. Això no era, perquè el València no el volia, sinó perquè el consideraven impossible. 

De fet, en un principi, segons ha afegit Hèctor Gómez, Cavani demanava huit milions d’euros nets per temporada, acostumat als contractes que ha tingut al llarg de la seua carrera professional. Eixa xifra era impossible per a qualsevol club de laLliga Santander. L’entorn de Cavani el va fer veure que una xifra reial per a cobrar en Espanya eren entre dos i tres milions nets. 

No obstant això, els diners mai han sigut un problema a l’hora d’escollir equip per a Cavani. El futbolista uruguaià era conscient que per a ell era més important un projecte en el qual sentir-se important abans que un gran salari. Per esta raó, ha triat l’opció del València CF. 

Les ofertes de la Reial i el Getafe

Segons ha informat Hèctor Gómez, l’oferta de la Reial Societat, la qual acaba de vendre a Isak per setanta milions d’euros, era de quatre milions nets per una temporada. Una xifra a la qual mai podria haver arribat el València CF. A més d’açò, el Getafe també hi havia oferit més diners que el València. 

Finalment, el València i Cavani han arribat a un acord definitiu i el matador es ficarà a les ordres de Gennaro Gattuso una vegada siga oficial el fitxatge. Esta nit, Cavani no podrà jugar davant l’Atlètic de Madrid, però estarà molt pendent als seus companys i espera poder debutar el pròxim diumenge davant el Getafe.