Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani decideix el seu nou equip i negocia amb el València la seua eixida

Per Blanquinegres · 20 Juliol, 2023

Edinson Cavani no s’ha exercitat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva de Paterna. El davanter uruguaià s’ha absentat per una gastroenteritis i no ha participat en la sessió matinal que tenia prevista Baraja. La seua absència alça sospites sobre el seu futur immediat.

La seua absència ha alçat suspicàcies sobre el seu futur. El jugador no va ser convocat per al primer amistós contra el Forest i Baraja no compta amb ell per a la gira per Eslovàquia i Suïssa. Cavani sap de primera mà que el tècnic no compta amb ell i que ha de buscar-se una eixida per a la temporada que ve.

El davanter va rebutjar una oferta milionària d’Aràbia fa unes setmanes i, ara mateix, sembla que Boca Júniors és el millor col·locat per a fer-se amb els serveis del golejador la pròxima temporada.

És més, segons ha informat el prestigiós periodista Sebas Giovanelli, els advocats de Cavani i els del València es troben negociant una rescissió del seu contracte. Cavani vol percebre una quantitat de l’últim any que li queda amb el València mentre el club de Mestalla busca una eixida gratuïta.

A més, Cavani ja ha arribat a un acord amb Boca referent als detalls importants i ara mateix es troben valorant els xicotets detalls.