La millor informació del ValènciaCF en valencià

CAVANI: “Arribar a Europa ha de ser un objectiu per a un club com el València”
,

CAVANI: “Arribar a Europa ha de ser un objectiu per a un club com el València”

COMPARTIR

Edinson Cavani serà el principal protagonsita hui. El davanter uruguaià estarà en el centre de totes les mirades, perquè hui és produirà el seu debut a l’estadi de Mestalla davant el Celta de Vigo. L’afició valencianista està molt il·lusionada amb esta possibilitat, ja que Cavani és un dels millors golejadors del segle XXI. Ara mateix, el davanter ha atés als companys de Marca en una entrevista on ha repassat tota l’actualitat. 

Ganes de jugar

Et comença entrar una miqueta l’ànsia de ja voler estar en el camp. Vaig estar en el partit contra l’Atlètic i contra el Getafe ací, vaig veure el que era l’estadi i, clar, t’ixes de dins, de voler entrar.

Són moltes situacions que et generen eixa ansietat, eixes ganes de voler ja eixir al camp. Però no és solament això. És estar en un hotel amb la família, voler instal·lar-te, són moltes coses que et fan estar tot el temps en eixa tensió d’ansietat, eixes ganes de ja encaminar-te d’una vegada i enfocar-te solament en el que un vol que és preparar-se per a jugar. Són coses a les quals un està acostumat perquè formen part de la carrera d’un futbolista, que és treballar i treballar per a estar prompte per al partit. 

Raó per la qual va escollir el València

Nosaltres teníem l’objectiu de vindre’ns a Espanya, volíem viure l’experiència de jugar en esta Lliga i com un és una persona bastant pacient, a poc a poc va anar passant el temps i es van anar obrint portes. En el moment en el qual es va obrir esta porta, un ja va començar a imaginar-se una mica ací.

Un sap el que significa i el que és València. És un club amb una gran afició, que quan el nomenes sona a club gran i a totes eixes coses que et fan vibrar i que m’han fet jugar al futbol. Prenem la decisió que volíem i per això estem contents i feliços.

Se sent que el València és un club amb ambicions, amb ganes de lluitar i barallar contra els més grans. Arribar a Europa ha de ser un objectiu per a un club com el València, clar que sí. Assumisc la responsabilitat de saber que darrere de mi hi ha una carrera i una experiència que puga ajudar molt a l’equip, però no com a pressió. 

La figura Gattuso

Segurament haurà millorat molt, però manté eixe foc que tenia com a futbolista el manté com a entrenador. Em va tocar creuar-me amb ell i enfrontar-me diverses vegades. Però sí que ho viu el futbol molt intens i crec que en el futbol es necessita això. Es necessita gent que treballe bé, però es necessita també gent amb experiència com la té ell, un guanyador com ha sigut ell i que transmeta el futbol d’eixa manera. 

Que el futbol és passió, és viure’l així, jo el sent almenys eixa forma. Segurament ho haurà de millorar a la seua forma, a vegades, de manifestar-se i altra perquè el futbol ha anat canviant amb els anys. Però crec que és molt bona i més per a un club com este que té eixes ganes i ambicions de créixer.